ЗАХАРНО ПЕТЛЕ - КИБАРОВИ И СИЕ
Име: | ЗАХАРНО ПЕТЛЕ - КИБАРОВИ И СИЕ |
Адрес: | Самоков, ул. Рилска Малина 1 |
Телефони: | |
Уеб сайт: | http://www.zaharnopetle.info |
E-mail: |
|
Отрасъл: | Сладкарство |
Дейност: | Цех за производство на сладкарски изделия и сладкарница |
Ключови думи: | сладкарски изделия, торти, пасти, петифури, еклери |
Услуги
За нас
Фирмата е основана през 1995 г. Разполага със собствена база, самостоятелен сладкарски обект и предлага множество модели торти за различни поводи и тържества.
В онлайн каталога ще намерите голяма част от нашите продукти. Всяка торта от каталога може да бъде изработена според индивидуалното желание на клиента за всеки вкус и съдържание.
СД Захарно петле - Кибарови и сие със седалище гр. Самоков е на пазара от 1995 г. Снежана Кибарова завършва Техникум по обществено хранене през 1975 г. със специалност сладкартсво. Непосредствено след завършването започва работа в курорта Боровец където в продължение на 20 год. добива опит в сферата на туризма като сладкар и главен майстор сладкар.
През 1995 г. преминава на частна практика, като създава семеен бизнес със собствена сладкарница и производство. Фирмата преминава през много трудности, но ето, че през 2006 г. с общи усилия на семейството открива новата сладкарница „Захарно Петле”. Тя разполага с луксозна търговска зала с 24 места, лятна тераса с 30 места, лятна градина с 12 места и сладкарска работилница в която се произвеждат богат асортимент сладкарски изделия, като торти, пасти, еклери, толумби, тригуни, баклави, щрудели, петифури, дребни сладки ръчно производство с неповторим вкус и богат асортимент, опакована в луксозна опаковка на грамаж 100, 200, 300, 500, 1 кг., 3 кг.
В онлайн каталога ще намерите голяма част от нашите продукти. Всяка торта от каталога може да бъде изработена според индивидуалното желание на клиента за всеки вкус и съдържание.
СД Захарно петле - Кибарови и сие със седалище гр. Самоков е на пазара от 1995 г. Снежана Кибарова завършва Техникум по обществено хранене през 1975 г. със специалност сладкартсво. Непосредствено след завършването започва работа в курорта Боровец където в продължение на 20 год. добива опит в сферата на туризма като сладкар и главен майстор сладкар.
През 1995 г. преминава на частна практика, като създава семеен бизнес със собствена сладкарница и производство. Фирмата преминава през много трудности, но ето, че през 2006 г. с общи усилия на семейството открива новата сладкарница „Захарно Петле”. Тя разполага с луксозна търговска зала с 24 места, лятна тераса с 30 места, лятна градина с 12 места и сладкарска работилница в която се произвеждат богат асортимент сладкарски изделия, като торти, пасти, еклери, толумби, тригуни, баклави, щрудели, петифури, дребни сладки ръчно производство с неповторим вкус и богат асортимент, опакована в луксозна опаковка на грамаж 100, 200, 300, 500, 1 кг., 3 кг.